Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'midi-setup'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Welcome To Opusmodus
    • Announcements
    • Pre Sales Questions
  • Support Forum
    • Support & Troubleshooting
    • OMN Lingo
    • Function Examples
    • Score and Notation
    • Live Coding Instrument
    • Library Setup
    • MIDI Setup
  • Sharing
    • Made In Opusmodus
    • User Extensions Source Code
    • Suggestions & Ideas

Blogs

  • Stephane Boussuge
  • Didier Debril

Categories

  • OMN The Language
  • Tutorial Guide
  • CLM Examples

Categories

  • Getting Started
  • HowTo
  • Live Coding
  • Music Theory and Analysis

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Gender


Location


Interests


About Me

Found 1 result

  1. Did anyone else of you sometimes have problem getting Opusmodus and Ableton Live talk to each other via an IAC bus (on a Mac)? I confirmed that Ableton can receive MIDI notes from other sources on this bus, and that MIDI data from Opusmodus is received by other programs on this bus. Also, the MIDI track indicator shows that the program receives MIDI input from Opusmodus, and just in case in the MIDI track I made sure that all MIDI inputs and channels are received. I also created a new Live set to make sure I did not accidentally do some stupid setting anyway. It worked earlier and strangely it works again after a restart, but I now ran multiple times into the situation that my Ableton tracks gets no notes from Opusmodus, so something seems to be fishy here. Anyone else ran into such problems? Any workaround perhaps? Thanks! Best, Torsten
×
×
  • Create New...