Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'settings'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Welcome to Opusmodus
    • Announcements
    • Pre Sales Questions
  • Support Forum
    • Support & Troubleshooting
    • OMN Lingo
    • Function Examples
    • Score and Notation
    • Live Coding Instrument
    • Library Setup
    • MIDI Setup
    • SuperCollider
  • Question & Answer
    • Suggestions & Ideas
    • Zoom into Opusmodus
  • Sharing
    • Made In Opusmodus
    • User Extensions Source Code
  • Opusmodus Network
    • Meet, Compose, Collaborate
  • Opusmodus Workshops & Schools
    • Composer Workshop

Categories

  • Tutorials
  • How-to in 100 sec
  • Made in Opusmodus
  • How-To
  • Zoom into Opusmodus
  • SuperCollider
  • Workflow
  • Live Coding
  • Presentation
  • Analysis
  • Composer Workshop

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Gender


Location


Interests


About Me

Found 1 result

  1. Hi, The settings in Preferences>Audition doesn't seem to load properly when restarting Opusmodus. However, the settings of the popup-menues are saved since last session, and when opening the Audition window the settings will reload. I'm on OS 10.9.5 (Mavericks), Opusmodus 1.0.15921 All the best, Erik
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy